Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: Beeldvorming omtrent supporters onzin

12 mei 2003 13:05 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

In verschillende media zijn berichten verschenen waarin gesuggereerd werd dat supporters van Ajax zich het afgelopen weekend in negatieve zin van zich hebben doen spreken. Ajax neemt nadrukkelijk afstand van die beeldvorming die nergens op gebaseerd lijkt en constateert dat haar supporters gehoor hebben gegeven aan de oproep van de club om de uitwedstrijd tegen NEC te mijden.

In de media werd bericht dat enkele 'tientallen' supporters van Ajax teruggestuurd werden, dat bleken er echter nog geen handvol te zijn. Ook lijkt er in de berichtgeving sprake van verwisseling van suportersgroepen. Berichten dat supporters van Ajax tankstations zouden hebben belaagd en de verkeersveiligheid in gevaar zouden hebben gebracht worden eveneens naar het rijk der fabelen verwezen. In Nijmegen is er uberhaupt niets noemenswaardigs voorgevallen, aldus Ajax.

?Onze supporters hebben zich wederom van hun beste kant laten zien. Het uitstekende gedrag van onze fans heeft het protest tegen de beslissing van de gemeente Nijmegen nog krachtiger gemaakt. Dit hele seizoen is er op de aanhang van Ajax niet of nauwelijks iets aan te merken. Ik vind: voor goed gedrag moeten de supporters worden beloond. Daarom blijft Ajax zich inzetten om in ieder geval een gelijkwaardige behandeling voor onze supporters af te dwingen.?, zegt directeur Arie Van Eijden.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

onzin aanhang belaagd constateert eijden fabelen gemeente handvol krachtiger noemenswaardigs protest suportersgroepen tankstations teruggestuurd verkeersveiligheid verwisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht