Transparent
Inloggen
Sluiten

Reiziger tevreden: 'vooral over de reactie na de 0-1'

24 december 2017 17:12

Verslaggever: -

Michel Reiziger stond na afloop van zijn eerste en waarschijnlijk enige eredivisieduel als coach van het eerste van Ajax tevreden de media te woord. "Ik ben tevreden. Tevreden over de reactie van de spelers, vooral na de 0-1. Het publiek gaf een reactie en de jongens pakten het goed op. Daarna lieten we goed voetbal zien. We begonnen wel heel goed, maar daarna werd het rommelig. Dan probeer je in de tweede helft iets te forceren, daar hadden we uiteindelijk een tegentreffer voor nodig. Door de wissel van Dijks houd je nog maar twee echte verdedigers over. Maar we kregen wel meer grip op het middenveld vervolgens. Het doelpunt van Justin Kluivert was een soort bevrijding. Daarna konden ze het tempo nog een tandje opvoeren. Dan verwacht je nog wel meer doelpunten."

"Ik denk dat er binnenkort wel een beslissing komt wie de nieuwe trainer wordt. En dan ga ik gewoon terug naar Jong Ajax. Wat mijn eigen ambities zijn in de toekomst? Ik ben trainer van Jong Ajax, alles op zijn tijd."




Tags

reiziger jong bevrijding dijks eredivisieduel kluivert michel opvoeren rommelig tandje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor