Transparent
Inloggen
Sluiten

Ziyech: 'het werd ook wel eens tijd'

14 december 2017 22:59

Verslaggever: -

Hakim Ziyech liet na afloop bij Fox Sports weten blij te zijn dat hij weer eens wist te scoren. "Dat werd ook wel weer eens tijd. Het heeft lang genoeg geduurd. Je wilt altijd goals maken en assists geven. De laatste tijd waren het vooral assists. Ik ben blij dat ik weer gescoord heb."

De middenvelder stond heel lang droog in vrije trappen. "Gedurende de week als we tijd hebben probeer ik daar wel op te oefenen. Ik blijf er op trainen." Ziyech voelde zich zeker in de tweede helft als een vis in het water en kon op het nodige applaus rekenen in de Arena. Dat was hem ook niet ontgaan. "Zo is het voetbal. Het is ook wel hypocriet, maar ik kan er ook wel om lachen. Zo zit het voetbal een beetje in elkaar, daar doe je verder weinig aan."

Ajax komt door de zege tot op vijf punten van PSV. "We wisten dat de concurrenten veel punten hebben laten liggen deze week. Dan was nu het ideale moment om punten in te lopen. Ik vind dat wij de grootste favoriet zouden moeten zijn voor de titel, voetballend hebben wij in onze ogen het beste team. Maar we staan nog altijd vijf punten achter en hebben nog niets in eigen had."




Tags

ziyech applaus arena droog fox geduurd hypocriet titel vis water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos