Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax O19 treft Paris Saint Germain in play-off Youth League

11 december 2017 19:11 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax O19 is bij de loting voor de play-off in de UEFA Youth League gekoppeld aan Paris Saint Germain. Ajax speelt op 6 of 7 februari thuis. In deze ronde gaat het om 1 duel.

Het team van trainer John Heitinga haalde deze fase van de Europese competitie maar nipt. Na een uitstekende 1-4-overwinning in Polen op Legia Warschau volgde er in Amsterdam een 0-2-nederlaag. Net genoeg dus om te overwinteren.

De Youth League bestaat uit 2 competities: Een voor de landskampioenen en eentje dat is gevormd uit de jeugdteams van de Champions Leaguedeelnemers, waaronder Feyenoord.

Landskampioen Ajax O19 zal in de play-offwedstrijd uitkomen tegen Paris St. Germain, dat is ingestroomd via het pad van de Champions Leaguedeelnemers en daarin als 2e eindigde in de poule. De groepswinnaars plaatsten zich reeds voor de knockoutfase. Mocht Ajax de play-offronde winnen dan verdwijnt het op 9 februari in de koker voor de volgende ronde.

Het is niet de eerste keer dat Ajax O19 PSG treft. Drie jaar geleden versloeg Ajax de Franse ploeg met 6-1. Onder andere door 3 goals van Donny van de Beek.

Meer op Ajax.nl
Tags

leaguedeelnemers beek feyenoord heitinga knockoutfase koker landskampioenen legia nipt offronde offwedstrijd polen psg uefa warschau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson