Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: Bereid je voor op kou en drukte

8 december 2017 16:10 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax - PSV belooft zondag, met kans op sneeuw en temperaturen onder de 5 graden, een ijskoude topper te worden. Kom jij naar de ArenA? Dan doe je er goed aan om rekening te houden met deze 3 punten.

Koude omstandigheden
De weersverwachting laat zien dat de temperatuur naar alle waarschijnlijkheid onder de 5 graden zakt. Daarnaast wordt regen of sneeuw verwacht, waardoor kleding mogelijk vochtig (en koud) wordt en de kans op onderkoeling toeneemt. Omwille van de gezondheid van supporters, worden de volgende adviezen gegeven:
* Warm en droog kleden
* Terughoudend met het (overmatig) gebruik van alcohol. Gebruik van warme dranken wordt aangeraden.
* Houd jezelf warm, blijf in beweging

Drukte, dus kom op tijd
De wedstrijd is uitverkocht en de verwachting is dat het druk zal zijn in het ArenA-gebied, mede door de weersverwachting. We roepen supporters dan ook op om tijdig naar het stadion te komen en rekening te houden met de toegangscontrole en -fouillering.

Omleiding vanaf Strandvliet
Supporters die gebuik maken van metrostation Strandvliet moeten om het trainingsveld heen lopen naar het stadion vanwege de bussen met PSV-supporters. Ook bij de uitstroom is de witte brug tegenover ingang A niet beschikbaar en wordt men om het trainingsveld heen geleid.

Meer op Ajax.nl
Tags

arena graden kou strandvliet weersverwachting aangeraden alcohol belooft brug dranken droog fouillering gebuik ijskoude kleden koude metrostation omleiding onderkoeling overmatig regen temperaturen temperatuur terughoudend toegangscontrole toeneemt topper uitstroom vochtig waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal