Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Cape Town na alles-of-niets duel bijna gered van degradatie

7 mei 2003 22:53

Verslaggever: RvN

Ajax Cape Town, de dochteronderneming van Ajax in Zuid-Afrika heeft zich een wedstrijd voor het einde van de competitie bijna veilig gespeeld. De ploeg strijd samen met Jomo Cosmos om degradatie te voorkomen. Ajax Cape Town had voorafgaand aan het onderlinge duel van vanavond twee punten voorsprong met twee duels te gaan. Jomo Cosmos had nog een extra duel te goed. Woensdagavond won Ajax Cape Town het onderlinge duel met 1-0 nadat een afstandschot van Josep Ngaka van richting was veranderd. Met nog ??n duel te gaan heeft Ajax Cape Town vijf punten voorsprong op de concurrent, die nog twee wedstrijden voor de boeg heeft.

Ironisch genoeg spelen beide om degradatie strijdende ploegen dit weekend weer tegen elkaar, maar dan in de halve finale van de beker. Dat is de enige kans voor Ajax Cape Town om nog wat te maken van het dramatische seizoen, waarin het vooraf hoopte mee te doen in de race om de titel. Prioriteit van de ploeg ligt echter volledig bij handhaving in de hoogste klasse. Degradatie zou een financi?le ramp betekenen voor de dochteronderneming van Ajax.

Meer op




Tags

cape town degradatie cosmos dochteronderneming jomo afrika afstandschot boeg handhaving josep ngaka ramp strijdende titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht