Transparent
Inloggen
Sluiten

G??n Ajax fans naar NEC-Ajax [update]

7 mei 2003 19:10

Verslaggever: RvN

Ajax heeft op haar website laten weten dat het geen kaarten verkopen voor de uitwedstrijd tegen NEC die voor komende zondag 11 mei op het programma staat.Ajax besloot daartoe naar overleg met de supportersverenigingen. Tot frustratie van de fans besloot Nijmegen om een buscombi verplichten voor de Ajax fans. Zowel de SVA als de OFA wilden om die reden dat er helemaal geen fans naar Nijmegen gaan. Vanavond zal de OFA nog met een statement naar buiten komen. Algemeen directeur sprak zijn spijt uit over de maatregel omdat de spelers nu in de belangrijke wedstrijd niet worden gesteund en omdat de fans niet worden beloond voor hun goede gedrag van de laatste tijd.

OFA liet woensdagavond weten dat de werkelijke reden dat Nijmegen een buscombi verplicht stelt voor de Ajax fans is de de politie van Nijmegen heeft laten weten de aanhang van NEC, welke anti-Ajax zou zijn, niet onder controle heeft en de veiligheid dus niet kan waarborgen. Een brevet van onvermogen dus, aldus de OFA. Zij stelt verder voor NEC voortaan juist los naar Amsterdam te laten komen in plaats van de ook voor hen verplichte combi.

Meer: OFA

Meer op




Tags

ofa buscombi aanhang anti brevet combi onvermogen statement supportersverenigingen sva waarborgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos