Ajax onder 19 wint met 3-1 van NEC/FC Oss

26 november 2017 10:08

Verslaggever: -

Ajax onder 19 heeft zich in ieder geval qua resultaat gerevancheerd voor de midweekse nederlaag tegen Legia. In de competitie werd met 3-1 gewonnen van NEC/FC Oss. Zonder groots te spelen kwam de ploeg tien minuten voor rust op voorsprong door een treffer van Jurgen Ekkelenkamp. Niet veel later zorgde hij ook voor de 2-0. Na de aansluitingstreffer 10 minuten na rust besliste invaller Martijn Kaars de wedstrijd tien minuten voor tijd door een penalty te benutten.

Opstelling Ajax O19: El Maach, Bakboord, Botman (82', De la Vega), Kemper, Bakker, Pasquali (65', Ylätupa), Ter Heide (82', Solomons), Ekkelenkamp, Schön (71', Dest), Struijk, Jensen (71', Kaars)