Transparent
Inloggen
Sluiten

Tikkie en Ajax sluiten samenwerking

23 november 2017 07:14 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax gaat als 1e Nederlandse voetbalclub samenwerken met de betaalapp Tikkie. Dat is woensdagmiddag bekendgemaakt.

Tikkie is onderdeel van ABN AMRO en maakt geld overmaken heel eenvoudig. Met de app stuur je betaalverzoeken via sms, WhatsApp, Facebook Messenger of Telegram. Inmiddels wordt de gratis app door ruim 1,3 miljoen Nederlanders gebruikt en is daarmee met afstand de meest populaire betaalapp van Nederland.

ABN AMRO en Ajax hebben allebei techniek en innovatie hoog in het vaandel staan. Ajax natuurlijk op het gebied van voetbal, ABN AMRO als het gaat om snel en gemakkelijk betalen. Bovendien is ABN AMRO al jarenlang shirtsponsor van de talenten van de Toekomst, het opleidingscomplex van Ajax, en maatschappelijk partner van de Amsterdammers.

Doneren voor maatschappelijke projecten
Komende zondag wordt de betaalapp al ingezet rondom de wedstrijd Ajax – Roda JC. Deze wedstrijd staat in het teken van de Ajax Foundation en via een betaalverzoek kunnen supporters €5,- doneren. Met het idee dat zij het verzoek weer doorsturen naar andere Ajax-supporters.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de maatschappelijke projecten welke de Foundation ondersteunt en organiseert. Op korte termijn gaat ook de afdeling Merchandise van Ajax met Tikkie samenwerken.

Via ajax.nl/tikkieterug kan €5,- worden gedoneerd.

Meer op Ajax.nl




Tags

abn amro betaalapp doneren afdeling betaalverzoek betaalverzoeken doorsturen gedoneerd innovatie maatschappelijk merchandise messenger nederland nederlanders opleidingscomplex roda shirtsponsor sms telegram tikkieterug whatsapp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos