Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido moet wachten op Ajax

7 mei 2003 12:22

Verslaggever: RvN

Afgaand op de laatste berichten in de media lijkt het erop dat Celta de Vigo bij de huurovereenkomst geen optie tot koop heeft bedongen in tegenstelling tot wat tot nu toe de ronde deed in de media. In de lokale krant Faro de Vigo laat de zaakwaarnemer weten dat Mido eerst het gesprek van komend weekend met Leo Beenhakker af moet wachten. De technisch directeur komt over naar Vigo en zal het duel tegen Racing Santander bijwonen. Dan hoopt de zaakwaarnemer te vernemen of Ajax de spits terug wil halen of wil verkopen. 'Ajax heeft de eigendomsrechten, dus we moeten eerst afwachten welk standpunt zij innemen.' Als Ajax de Egyptische spits wil laten gaan, dan zal Mido eerst met Celta de Vigo gaan praten 'uit respect voor de club die hem een kans gaf op een voor hem heel moeilijk moment', aldus de zaakwaarnemer.

Tegenover VI liet zijn zaakwaarnemer weten dat Ajax vanwege de grote interesse voor de spits kan vragen wat ze willen. Een bedrag van 12 miljoen euro werd genoemd.

Meer op




Tags

mido vigo celta afgaand beenhakker egyptische eigendomsrechten faro leo santander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos