Transparent
Inloggen
Sluiten

Wöber: ben pas drie jaar verdediger

4 november 2017 07:15

Verslaggever: -

Het Algemeen Dagblad heeft zaterdag een uitgebreid interview met Max Wöber. De Oostenrijker heeft zich op zijn negentiende vrijwel geruisloos in het elftal gespeeld. Toch is hij pas kort verdediger, sinds een jaar of drie. "Bij Rapid Wien speelde ik in de jeugd altijd als aanvaller. Linksbuiten of spits. Dus als de trainer nog een aanvaller nodig heeft, moet hij het maar zeggen, haha. Na een aantal blessures ben ik uiteindelijk achterin terechtgekomen. Daarom heb ik graag de bal. Inschuiven en passen doe ik graag. Dit is ook de belangrijkste reden dat Ajax me afgelopen zomer wilde hebben. In de duels moet ik wel sterker worden. Agressiever vooral. Daar heb ik het ook vaak over met de trainer. Matthijs de Ligt is bijvoorbeeld echt een beer. Daar kan ik wat dat betreft veel van leren. Ja, ik weet dat hij achttien jaar is en nog een jaar jonger dan ik. Dat zie je toch nergens in Europa? Zo'n jong defensief centrum? Maar dat maakt Ajax ook zo'n bijzondere club."




Tags

wober agressiever geruisloos jong jonger linksbuiten oostenrijker rapid wien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal