Transparent
Inloggen
Sluiten

Keizer: 'Siem is klaar om te spelen'

3 november 2017 16:59 - NOS.nl

Verslaggever: -

Marcel Keizer bevestigde dat hij zomaar voor Siem de Jong zou kunnen kiezen voor zijn basiself. "Hij is klaar om te spelen. Hij moest even wennen, want in Engeland wordt anders getraind. Maar hij is nog altijd heel goed in het positiespel. En hij maakt makkelijk een goal." Of dat zondag ook gaat gebeuren, hield Keizer overigens in het midden.

Volgens de Ajax-coach betekent dat niet dat hij afwijkt van de clubfilosofie. "We kiezen voor het beste team. En we hebben goede jeugdspelers. Het gaat bij Ajax natuurlijk om winnen. Ik vond niet dat er reden was voor paniek aan het begin van het seizoen. En nu moeten we ook niet de polonaise lopen. We vinden nog steeds dat we beter kunnen."

Meer: NOS.nl

Meer op NOS.nl
Tags

keizer afwijkt basiself clubfilosofie engeland jong nos paniek polonaise

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst