Transparent
Inloggen
Sluiten

Onana draagt winst op aan overleden oom

23 oktober 2017 07:04

Verslaggever: -

André Onana was een van de grote uitblinkers aan Ajax-zijde in de Klassieker. Dat gebeurde nadat hij een heel moeilijke week achter de rug had. Zijn oom, die hem geruime tijd trainde en opvoedde, overleed plotseling op 54-jarige leeftijd aan een hartstilstand. "Ik denk dat mijn oom trots op me zou zijn. Zijn dood was een shock. Ik zal hem missen."

De keeper had desondanks genoten. "Ik houd echt van die vijandigheid. Het zou voor jonge spelers perfect zijn om elke week in De Kuip te spelen, want daar word je een betere voetballer of keeper van. Als je voor de wedstrijd naar je doel loopt, voel je de haat. Feyenoord heeft net als Ajax goede, fanatieke fans, maar het voelt heerlijk om ze stil te spelen en hier met een goed resultaat te vertrekken."




Tags

oom onana dood fanatieke feyenoord hartstilstand klassieker kuip opvoedde shock uitblinkers vijandigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper