Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Van Damme bedreigd na verklaring; Belg weet van niets

3 mei 2003 01:00 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Jelle van Damme bedreigd is naar aanleiding van de verklaringen die hij afgelopen donderdag tegen Van Hooijdonk in diens strafzaak voor de tuchtcommissie van de KNVB heeft afgelegd. Er wordt niet vermeld waar de bedreiging van de Belgische Ajacied uit zou bestaan.

Het is niet voor het eerst dat iemand die bij het voetbal betrokken is bedreigt wordt: zo ontvingen onder meer Frank Rijkaard en Guus Hiddink kogelbrieven.

In bepaalde Feyenoordhoeken wordt de complottheorie aangehangen dat Van Damme door Ajax onder druk is gezet een belastende verklaring af te leggen. Het belang van Ajax zou dan zijn dat de directe concurrent voor de tweede plaats eveneens getroffen zou worden.

Opmerkelijk genoeg meldt Het Parool zaterdagmiddag dat van Damme verklaard had niets te weten van het bestaan van dreigbrieven aan zijn adres. 'Misschien heeft Ajax ze voor hem achter gehouden. Misschien is Van Damme wel degelijk van die brieven op de hoogte, maar zwijgt hij erover. Misschien bestaan ze niet.' zo schrijft het Parool.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

damme bedreigd koeman aangehangen adres afgelegd bedreiging bedreigt belastende brieven complottheorie dreigbrieven feyenoordhoeken hiddink hooijdonk knvb kogelbrieven ontvingen opmerkelijk rijkaard strafzaak tuchtcommissie verklaringen zwijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht