Transparent
Inloggen
Sluiten

Chivu en De Boer in Spaanse media

2 mei 2003 19:29

Verslaggever: M

Christian Chivu en Frank de Boer haalden vandaag weer de Spaanse media. El Mundo Deportivo meldt vandaag dat ??n van de presidentskandidaten bij Barcelona de zaakwaarnemer van Christian Chivu zou hebben benaderd over een mogelijke overgang. De diverse presidentskandidaten hopen internationale sterren achter zich te krijgen om zo een betere kans te maken om verkozen te worden tot president. Hij zou een telefonisch gesprek hebben gehad met zaakwaarnemer Becali.

Tegelijkertijd had het Spaanse Marca een interview met Frank de Boer (Zie ook VI.nl). Niet alleen herhaalde de verdediger zijn woorden van eerder deze week dat hij niet zal wachten tot de presidentsverkiezingen op een beslissing van Barcelona of hij een nieuw contract krijgt aangeboden, zoals Barcelona hem vorige week meedeelde, maar dat hij op zoek zal gaan naar een andere club. Hij voegde daar vandaag in Marca aan toe dat hij een voorkeur heeft voor Engeland boven Nederland. Daarbij zal hij voor een transfer naar Ajax eerst af moeten wachten of Chivu vertrekt.

Meer op




Tags

chivu boer barcelona marca presidentskandidaten becali deportivo engeland meedeelde mundo nederland presidentsverkiezingen voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper