Transparent
Inloggen
Sluiten

LITMANEN NOG EEN JAAR BIJ AJAX

2 mei 2003 15:54

Verslaggever: M

Ajax en Jari Litmanen hebben vrijdagmiddag overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract tot 1 juli 2004. De Fin had al een tweejarig contract bij de Amsterdammers, maar er was een evaluatiemoment in het contract ingebouwd waarbij beide partijen moesten aangeven al dan niet met elkaar door te willen. De bij de fans enorm populaire Fin kwam dit seizoen wegens blessures nauwelijks in actie bij Ajax. De vrees was dan ook dat Ajax af zou willen zien van verlenging van zijn contract. Afgelopen week kwam via De Telegraaf al naar buiten dat Ronald Koeman toch een positief advies had afgegeven aan het bestuur over behoud van de Fin.

Ajax fans reageerden inmiddels zeer verheugd op de Ajax Forums op het nieuws.

Meer op




Tags

litmanen afgegeven bestuur evaluatiemoment jari koeman reageerden telegraaf tweejarig verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper