[video] Jong Ajax vergroot voorsprong na zege op Jong FC Utrecht

6 oktober 2017 18:56

Verslaggever: -

Jong Ajax heeft vrijdagavond Jong FC Utrecht weten te verslaan. In het Jupiler League duel op De Toekomst werd het 2-1 voor Jong Ajax, na een 1-1 stand bij rust.

Na twee minuten had Siem de Jong Jong Ajax al op voorsprong gebracht via een mooie volley. Na tien minuten later stonden de beloften uit Utrecht echter alweer langszij. Mateo Cassierra besliste na rust de wedstrijd.

Jong Ajax speelde met rouwbanden en vooraf was er één minuut stilte vanwege het overlijden van burgemeester Van der Laan.

Door de zege vergroot koploper Jong Ajax de voorsprong op de eerste achtervolger Fortuna Sittard naar vier punten.

1-0 Siem de Jong (2')