Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Chelsea meldt zich voor Mutu

24 april 2000 11:15

Verslaggever: M

Chelsea is de volgende club die zich in de strijd heeft gemengd om Adrian Mutu, de 21-jarige aanvaller van Inter Milan, voor volgend seizoen te contracteren. De manager van Mutu Giovanni Becali bevestigde deze week de interesse van de Engelse club. Volgens de Italiaan hebben ook Ajax, PSV en Reggiana belangstelling in de Roemeen. Inter zou een bedrag van ongeveer 7 miljoen gulden voor de talentvolle spits verlangen.

Adrian Mutu, die vijf maanden geleden van Dynamo Boekarest naar Inter Milan kwam, wil weg bij de Italiaanse topclub omdat hij nauwelijks aan spelen toekomt. Een woordvoerder van Inter heeft verklaard dat de club pas na 18 mei duidelijkheid kan geven over de toekomst van Mutu. Het is de vraag of Ajax daadwerkelijk geinteresseerd is of dat Becali op deze manier probeert om de prijs van zijn speler op te drijven.

Meer op




Tags

mutu inter chelsea adrian becali milan boekarest contracteren drijven dynamo gemengd gulden italiaan reggiana roemeen toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht