Debuut van Sneijder in Nederlands elftal

30 april 2003 23:02

Het jonge Ajax talent Sneijder heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal. Tijdens de wedstrijd tegen Portugal viel de middenvelder direct na rust in voor Edgar Davids. Hij speelde een verdienstelijke wedstrijd. In een weinig spannende wedstrijd speelde Oranje in het Philips Stadion met 1-1 gelijk tegen de Portugezen. Kluivert zette Oranje in de eerste helft op voorsprong. 12 minuten voor tijd bracht Simao de Portugezen terecht langszij.

In de rust werd naast Sneijder ook Van der Vaart ingebracht. Hij verving Patrick Kluivert. Van der Meyde startte in de basis en werd vijf minuten voor tijd vervangen door Pierre van Hooijdonk.