Transparent
Inloggen
Sluiten

Viergever: 'voor dit systeem nog veel trainingsuren noodzakelijk'

10 september 2017 09:21 - VI.nl

Verslaggever: -

Nick Viergever was tegenover Voetbal International heel duidelijk over het systeem met de twee aanvallers. "Het was allemaal zo statisch, met dit nieuwe systeem liep het niet. Zo gek is dat ook niet, we hebben er pas twee keer op kunnen trainen. Na vanavond is duidelijk dat voor dit systeem nog heel veel trainingsuren noodzakelijk zijn."

"De trainer kiest ervoor en dat begrijp ik ook wel als je spitsen van het kaliber Dolberg en Huntelaar in je selectie hebt. Voor elke verdediging is het niet lekker om daar tegen te spelen. Maar vandaag lagen de frustraties bij ons. Er is een hoop werk aan de winkel, in welk systeem dan ook. Als we op deze manier doorgaan, worden we geen kampioen."

Meer: Voetbal International

Meer op VI.nl




Tags

trainingsuren viergever dolberg huntelaar kaliber winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos