Transparent
Inloggen
Sluiten

Irakese bondscoach wil met Ajax praten

28 april 2003 14:57

Verslaggever: M

De non-profit organisatie Play Football 4 Peace hield zaterdag in de Verenigde Arabische Emiraten een persconferentie over de plannen om via het voetbal de wederopbouw van Irak en het Irakese voetbal te versterken. De plannen zouden worden ondersteund door het Rode Kruis en Unicef. ??n van de plannen is om een wedstrijd te organiseren in de Verenigde Arabische Emiraten tussen een Unicef Allstars team onder leiding van George Weah en een Europees topteam. De Irakese bondscoach, de Duitser Stange, liet tijdens de persconferentie weten komende week naar Barcelona af te reizen om met het bestuur van de Spanjaarden te praten over zo'n duel. Barcelona heeft de mogelijkheden voor een trip in die regio al in langer onderzoek en is naar mogelijke tegenstanders op zoek. Stange liet tijdens de persconferentie weten hoopvol gestemd te zijn dat hij komende week ook met Ajax, Manchester United en AC Milan kan spreken met als doel ??n van deze teams over te halen naar het Midden-Oosten te halen voor een duel.

De bondscoach zou al financi?le steun toegezegd hebben gekregen van enkele Duitse clubs en Barcelona voor de kwalificatiereeks van het Iraaks Olympisch elftal.

Meer op




Tags

irakese barcelona emiraten stange unicef allstars bestuur george hoopvol iraaks irak kruis milan oosten peace profit topteam weah wederopbouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht