Transparent
Inloggen
Sluiten

Onder 19 fors onderuit in Super Cup, Onder 17 wint Super Cup na strafschoppen

26 augustus 2017 16:59 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De dag van de Super Cups kende wisselend succes voor Ajax. De Onder 19 kende een heel vervelende middag. Op De Toekomst ging een vernieuwd Onder 19 met maar liefst 0-5 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van PSV. John Heitinga kende daarmee een wel heel vervelend debuut. Hij heeft nog het nodige werk voor de boeg om het nieuwe team ingespeeld te krijgen.

Ajax onder 17 had meer succes. De ploeg van trainer Gery Vink kwam in de Super Cup tegen Feyenoord onder 17 in de blessuretijd van de verlenging langszij (2-2) en toonde zich vervolgens de in strafschoppenserie het koelbloedigst. Na de reguliere speeltijd was het 1-1. Brian Brobbey en Terrence Douglas scoorden voor Ajax.


Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

boeg brobbey cups douglas feyenoord gery heitinga koelbloedigst langszij strafschoppenserie verlenging vink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal