Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax genomineerd voor Club van het Jaar, Talent van het Jaar en Coach van het Jaar

26 april 2003 23:13

Verslaggever: RvN

Ajax heeft drie nominaties ontvangen voor het VVCS profvoetbalgala. De club zelf zal het op moeten nemen tegen PSV en Feyenoord in de strijd om de Club van het Seizoen 2002/2003. Een award die Ajax niet zou mogen ontgaan, zou je zeggen. In de categorie Talent van het Jaar zijn twee Ajacieden genomineerd: Pienaar en Sneijder. De derde genomineerde is PSV'er Robben. Ronald Koeman is net als Guus Hiddink en Johan Neeskens genomineerd voor de titel van Coach van het Jaar.

De titel van Voetballer van het Jaar gaat in ieder geval niet naar Amsterdam. Kezman, Van Hooijdonk en Kuijt werden dit jaar genomineerd voor de titel. Voor de keepers komen Babos, Gentenaar en Waterreus in aanmerking.

De prijsuitrijking zal op 1 juni 2003 op het Profvoetbalgala rond de Amstel Cupfinale in Rotterdam plaatsvinden.

Meer op




Tags

titel profvoetbalgala amstel award babos cupfinale feyenoord gentenaar hiddink hooijdonk kezman koeman kuijt neeskens nominaties pienaar prijsuitrijking robben vvcs waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper