Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: volgende week bepalende gesprekken Litmanen en Wapenaar

25 april 2003 23:47

Verslaggever: P.

Ronald Koeman was vandaag te gast bij het praatprogramma Barend en van Dorp op RTL-4 In het programma werd gepoogd achter de contouren van het Ajax van volgend jaar te komen. De trainer wilde niets meer loslaten dat er volgende week belangrijke gesprekken plaats zullen vinden.

In de eerste plaats zal er een onderhoud zijn tussen Koeman, Beenhakker en Litmanen omtrent de positie van de populaire Fin bij Ajax. Koeman herhaalde tevreden te zijn met het spel van Litmanen, maar tevens dat zijn blessuregevoeligheid een belangrijk punt is. Het tweede gesprek zal met Harald Wapenaar gevoerd worden. Het is te verwachten dat er volgende week knopen worden doorgehakt omtrent de komst van de huidige doelman van FC Utrecht naar Ajax.

Desgevraagd herhaalde Koeman zijn eerder kritiek op het willekeurige beleid met betrekking tot straffen, overtredingen en het aanklagen van spelers. Omtrent Zlatan Ibrahimovic stelde Koeman dat er geen concreet bod van welke club dan ook is en dat wat hem betreft Ibrahimovic volgend jaar gewoon bij Ajax speelt. Hij gaf op van de talenten van de Zweed door te stellen dat deze eveneens bij een topclub als Barcelona zou kunnen spelen. Een punt van irritatie was wel de gisteren door Ibrahimovic geuite wens tot salarisverhoging in het kader van contractverlenging. De trainer sloot echter een terugkeer van Mido, de in ongenade gevallen spits die nu furore maakt bij Celta de Vigo, niet uit. Ajax blijft echter op zoek naar een spits en blijft eveneens interesse houden in Marcus Allback.

Meer op




Tags

koeman litmanen ibrahimovic wapenaar bepalende aanklagen allback barcelona barend beenhakker blessuregevoeligheid celta contouren doorgehakt dorp furore geuite harald irritatie kader knopen loslaten marcus mido onderhoud ongenade overtredingen praatprogramma salarisverhoging utrecht vigo willekeurige zlatan zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper