Transparent
Inloggen
Sluiten

Vak M: 'Chivu en Ibrahimovic in beroep tegen voorstel'

25 april 2003 01:01

Verslaggever: P.

In de uitzending van het sportprogramma Vak M is vanavond bekend gemaakt dat Chivu, Ibrahimovic en Ajax het voorstel van de aanklager van de KNVB niet accepteren en ertegen in beroep gaan. Zoals bekend ontvingen de spelers een schikkingsvoorstel voor een schorsing van 3 respectievelijk 5 wedstrijden vanwege incidenten in de Amstelcup-wedstrijd van vorige week woensdag.

Indien dit bericht juist is, heeft dit tot consequentie dat Zlatan Ibrahimovic, de enige centrumspits van Ajax, thans voorlopig geschorst is en derhalve de het competitieduel tegen AZ in ieder geval zal missen. Aanvoerder Cristian Chivu is echter speelgerechtigd: zijn eventuele schorsing gaat pas in na de behandeling van het beroep. Beide zaken zullen na het weekend bij de tuchtcomissie van de KNVB in behandeling worden genomen.

De tuchtcommissie behandeld volgende week donderdag de zaak tegen Pierre van Hooijdonk. De Feyenoorder is eveneens in staat van beschuldiging gesteld. Hij kreeg tijdens de bekerwedstrijd van arbiter Roelof Luinge een rode kaart wegens natrappen op Jelle van Damme. Er is echter nog geen straf tegen hem ge?ist.

Meer op




Tags

beroep chivu ibrahimovic knvb aanklager amstelcup beschuldiging centrumspits cristian damme ertegen hooijdonk ist luinge natrappen ontvingen roelof schikkingsvoorstel sportprogramma thans tuchtcomissie tuchtcommissie uitzending zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht