Transparent
Inloggen
Sluiten

Jari Litmanen: 'Hier kunnen we van leren'

24 april 2003 00:57

Verslaggever: M

Met de tranen in zijn ogen stond Cristian Chivu als eerste Ajacied de pers te woord na afloop van de dramatische uitschakeling in de kwartfinale van de Champions League tegen AC Milan in het San Siro stadion in Milaan. Ondanks de verschrikkelijke klap hield de aanvoerder van Ajax zich voor de camera's van Studio Sport groot en probeerde zelfs te relativeren. 'Het doet natuurlijk pijn, maar dit is voetbal, dit is 'life'. Het beslissende doelpunt, waarbij hij uitgleed, probeerde hij te vergeten. 'Ik weet er niks meer van. Het is niet mogelijk'.

Jari Litmanen leek zijn emoties alweer redelijk snel de baas. De koele, ervaren Fin, die een fantastische invalbeurt kende, analyseerde het duel gelaten voor de aanwezige media. 'De klap is hard, maar dit is topvoetbal'. Na een korte stilte: 'we hebben goed gespeeld en er keihard voor geknokt. Wat er in het slot is gebeurd, kon ik niet zien. Het ging zo snel en ineens lag die bal in het net. De internationale ervaring van Milan geeft de doorslag. Hier kunnen we van leren'.

Meer op




Tags

jari litmanen milan analyseerde chivu cristian geknokt koele life milaan san siro slot stilte verschrikkelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht