Transparent
Inloggen
Sluiten

Rafael van der Vaart speelt niet tegen AC Milan

23 april 2003 15:34 - AT5

Verslaggever: P.

Ajax is niet bereid risico's te nemen met Rafael van der Vaart. Hij zal dan ook ontbreken in de wedstrijd tegen AC Milan die vanavond in San Siro gespeeld wordt. De Ajacied liep afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Roda JC een hersenschudding op en leek daar in eerste instantie snel van te herstellen.

Het herstel is kennelijk nog niet zodanig dat het riscovrij is: indien de middenvelder tegen het hoofd wordt geraakt bestaat de kans dat hij lang zal zijn uitgeschakeld en dat is iets wat Ajax zich in de race om de tweede plaats in de Eredivisie niet kan veroorloven. Van der Vaart zal de wedstrijd vanavond dan ook vanaf de tribune volgen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Lobont, Trabelsi, Pasanen, Chivu, Van Damme (Litmanen), Pienaar, Sneijder, Yakubu, O'Brien, Van der Meyde en Ibrahimovic.

Meer op AT5




Tags

vaart milan rafael brien chivu damme eredivisie hersenschudding ibrahimovic litmanen lobont meyde pasanen pienaar riscovrij roda san siro trabelsi veroorloven yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper