Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax contracteert Kroatische doelman Kotarski

7 juli 2017 15:24 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Dominik Kotarski en Dinamo Zagreb. De doelman heeft een contract getekend dat loopt tot en met 30 juni 2020.

Kotarski werd op 10 februari 2000 geboren in Zabak, Kroatië. De keeper is afkomstig van Dinamo Zagreb en zal naar verwachting, nadat hij de achttienjarige leeftijd heeft bereikt, worden toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

,,Ik ben heel erg blij en trots”, reageerde Kotarski na het ondertekenen van zijn contract. ,,Het is één van de mooiste momenten uit mijn leven. Het is een eer om voor Ajax te mogen gaan spelen, één van de grootste clubs uit Europa. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te gaan trainen.”

Kotarski beschrijft zichzelf als een ‘moderne keeper’. ,,Ik ben iemand die graag meevoetbalt en van m'n lijn afkomt. Het voetballende gedeelte ligt mij wel.”

Meer op Ajax.nl




Tags

kotarski contracteert dinamo zagreb eer jong kroatie meevoetbalt zabak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal