Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Ajax trekt verdediger Robin Schouten aan van AZ

4 juli 2017 18:12

Verslaggever: -

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Robin Schouten. De verdediger tekent in Amsterdam een contract dat met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2017 en een looptijd heeft van twee seizoenen, tot en met 30 juni 2019. In de verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Schouten werd geboren op 25 februari 1998 in Alkmaar. De jeugdinternational is afkomstig van AZ en zal per direct aansluiten bij de selectie van Jong Ajax.

,,Ik sta hier met een ongelooflijk trots gevoel”, liet Schouten weten, direct na het ondertekenen van zijn contract. ,,Het is een fantastische stap. Ik weet dat ik mezelf hier als voetballer heel goed ga ontwikkelen en heb erg veel zin om voor Ajax te gaan voetballen.”

Het uiteindelijke doel is kristalhelder voor Schouten: het eerste halen. ,,Ik ben natuurlijk nieuw. Het is altijd even wennen, voor iedereen. Maar ik ga gewoon keihard werken en dan zie ik wel waar het schip strandt. Maar het ultieme doel is natuurlijk om Ajax 1 te halen."




Tags

schouten alkmaar ingaat jong kristalhelder strandt terugwerkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal