Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman laakt willekeur in onderzoeken

Verslaggever: P.

Ronald Koeman heeft de persconferentie aangegrepen om de kennelijke willekeur in het openen van onderzoeken door de openbare aanklager aan te kaarten, zo meldt het Algemeen Dagblad. De trainer van Ajax is van mening dat ook het gedrag van Feyenoorder Paul Bosvelt ten opzichte van Wesley Sneijder onderzocht dient te worden. Koeman refereert naar de actie van de Feyenoorder waarin deze de keel van de jeugdige Ajacied grijpt en vasthoudt. Ook heeft de trainer van Ajax bedenkingen bij de manier waarop Anthony Lurling is weggekomen bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse.

Koeman vertelde in een onderhoud met Chivu en Ibrahimovic hen over de slaande beweging en de elleboogstoot te hebben aangesproken. Toch wil Koeman er niet te zwaar aan tillen. De overtreding van Zlatan komt voort uit frustratie ten opzichte van de verdedigende acties van De Nooijer (herhaaldelijk vasthouden), en was eenzelfde uiting van frustratie die de nu voor lange tijd geschorste Gerald Sibon jegens De Nooijer eerder had. De trainer van Ajax is dan ook van mening dat zijn spits slimmer moet reageren op dergelijke situaties.

Meer op Algemeen Dagblad (gratis registratie)




Tags

koeman laakt nooijer aanklager anthony bosvelt chivu eenzelfde elleboogstoot feyenoord gerald herhaaldelijk ibrahimovic jeugdige keel kennelijke lurling onderhoud refereert sibon slaande tillen vasthoudt vitesse weggekomen zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos