Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bosz eiste vertrek helft technische staf: zij eruit of ik eruit'

6 juni 2017 06:43

Verslaggever: -

Volgens het Algemeen Dagblad zorgde knallende ruzie in de technische staf voor het uiteindelijke vertrek van Peter Bosz. Het zou al het hele jaar gerommeld hehbben in de technische staf. Vanaf januari was de stemming echter al tot onder het vriespunt gedaald, zo bevestigden in het weekeinde off the record ook Ajax-spelers uit de kern van het Nederlands elftal tegenover het Algemeen Dagblad.

Bosz was zo klaar met vier leden van zijn staf, dat hij na maanden van maskeren en slikken en professioneel over zaken heen stappen Van der Sar voor de keuze stelde: zij eruit of ik eruit. Van der Sar wil of kon er niet aan: breken met Dennis Bergkamp, Hennie Spijkerman, Carlo l'Ami en Bjorn Rekelhof. De commissarissen, die pas laat werden ingelicht, zouden net als kopstukken uit de spelersgroep tot op het laatste moment hebben aangedrongen op het aanblijven van Bosz, die wel door één deur kon met directeur Marc Overmars.

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

bosz eiste sar aanblijven ami bergkamp bevestigden carlo gedaald gerommeld hehbben kern knallende kopstukken maskeren overmars rekelhof slikken spijkerman vriespunt weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht