Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 1-3 bij Willem II en wordt tweede

14 mei 2017 16:21

Ajax heeft het seizoen afgesloten met een 1-3 zege bij Willem II. Omdat Feyenoord geen fout maakte, moet Ajax desondanks genoegen nemen met een tweede plaats op de ranglijst.

Omdat Feyenoord al vroeg op voorsprong kwam, bleef het geloof op een stunt uit in Tilburg. het duurde lang voordat het duel echt loskwam. Pas zeven minuten voor tijd kon Kasper Dolberg een bal van de zijkant binnenlopen voor de 0-1.

Na rust was er meer te genieten. Drie minuten na rust al kwam Ajax op 0-2 via een kopbal van Davinson Sánchez. Na kansen voor beide doelen was het uiteindelijk aanvoerder Davy Klaassen die de wedstrijd met 0-3 echt in het slot gooide. Jari Schuurman deed namens de thuisclub nog wat terug voor de statistieken en zette de 1-3 eindstand op het scorebord in het Koning Willem II stadion.




Tags

feyenoord binnenlopen davinson dolberg gooide jari kasper loskwam sanchez schuurman slot thuisclub tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal