Transparent
Inloggen
Sluiten

Optie tot koop Machlas voor 1,8 miljoen euro

15 april 2003 10:00

Verslaggever: M

Door de twee goals die Machlas afgelopen weekend liet aantekenen voor Sevilla, kwam de Griek eindelijk eens volop in de schijnwerpers in Spanje. Gevraagd naar de status van het contract van de van Ajax gehuurde speler liet Sevilla in de media weten dat het een optie tot koop heeft bedongen voor een bedrag van 1,8 miljoen euro. Voor het einde van het seizoen zal Sevilla Ajax moeten melden of het die optie zal lichten. Indien de Spanjaarden de optie lichten, gaat er direct een contract in werking met de aanvaller welke tot 2006 zal duren. Machlas ging daar bij de huurovereenkomst mee akkoord. Tot nu toe was de Griek nog nauwelijks succesvol bij Sevilla.

Meer op




Tags

machlas sevilla griek aantekenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht