Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoeid Ajax ziet titelkans vervliegen na 1-0 nederlaag bij PSV

23 april 2017 18:41

Een vermoeid Ajax heeft zondagmiddag gestreden in het Philips Stadion, maar verloor uiteindelijk door een vrije trap van Locadia met 1-0. Daarmee zijn de titelkansen zo goed als vervlogen.

Ajax slaagde er in de eerste helft niet in om de thuisploeg de druk op te leggen die we inmiddels van de ploeg van Peter Bosz gewend zijn. Ajax kwam daardoor weinig aan haar eigen spelletje toe. Het leverde een tactisch steekspel op zonder al te veel mogelijkheden. Uit een standaardsituatie kwam Ajax op achterstand. Jurgen Locadia schoot een vrije trap van afstand binnen en gaf PSV daarmee het gewenste scenario.

Na rust kon Ajax wel meer druk zetten, maar het ontbrak aan scherpte om echt door te kunnen drukken. Naarmate Ajax meer moest komen, kreeg PSV de ruimte om het uit te spelen. In de matige topper kon de thuisploeg daar niet van profiteren. De nederlaag kon Ajax echter niet meer voorkomen en daarmee moest ook afscheid worden genomen van de titelkansen.
Tags

locadia titelkans titelkansen vervliegen bosz naarmate scherpte slaagde standaardsituatie steekspel topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson