Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman stoort zich aan kritiek op speelstijl in CL

11 april 2003 23:24 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Tijdens de persconferentie op vrijdag blikte Ronald Koeman toch nog even terug op de Champions League wedstrijd van afgelopen dinsdag. Hij vertelde de meningen dat Ajax aanvallend te weinig bracht te kunnen begrijpen, maar stoorde zich desondanks aan de door verschillende kranten geuite kritiek op de speelstijl van Ajax. Deze zou t? verdedigend zijn. Het verwijt dat de opbouw niet verder kwam dan de uitblinkende Yakubu blijkt eveneens een ergernis.

"Yakubu speelde een fantastische wedstrijd. In de eerste ronde van de Champions League werd geschreven dat we niets te zoeken hadden in dat toernooi, nu we in de kwartfinales spelen, voetballen we veel te verdedigend. Dat vind ik onterecht. Als we alles op de aanval hadden gegooid, hadden we een enorm pak slaag gekregen. Ik vind 0-0 een heel mooi resultaat tegen Milan."

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

koeman speelstijl yakubu ergernis geuite kwartfinales milan opbouw slaag uitblinkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper