Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verlengt sponsorcontract met Hublot

14 april 2017 11:36 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax en Hublot zijn verheugd de verlenging van het Timekeepership voor de duur van drie jaar te kunnen bevestigen. Voorafgaand aan de kwartfinale in de UEFA Europa League, Ajax - FC Schalke 04, ondertekende commercieel directeur Menno Geelen namens Ajax de vernieuwde overeenkomst die loopt tot en met juni 2020.

Sinds 2011 is Hublot aan Ajax verbonden als Official Timekeeper, hetgeen uitstekend past binnen de strategie van het Zwitserse horlogemerk. Eigenaar van Schaap en Citroen Juweliers, Luud Martens, was samen met CEO Mark van Nieuwkerk aanwezig om namens Hublot het vernieuwde contract te ondertekenen. Sinds 2010 is juweliershuis Schaap en Citroen exclusief retailer van Hublot voor de Nederlandse markt.

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot: ,,Naast Official Timekeeper van enkele Europese topclubs zijn wij ook trotse partner van de UEFA Champions League en UEFA Europa League. Het Timekeepership met Ajax ligt geheel in lijn met onze wereldwijde strategie – Hublot loves football – . Hublot en Ajax delen overduidelijk enkele merkwaarden. De focus op esthetiek, attractiviteit en vernieuwing zijn hiervan voorbeelden en onderstrepen waarom beide merken wereldwijde bekendheid genieten. We zijn dan ook zeer content met de verlenging van het Timekeepership.”

Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers: ,,Als exclusief retailer van Hublot horloges in Nederland zijn wij verheugd deel uit te maken van de samenwerking met Ajax. Door de jaren heen heeft het Timekeepership met Ajax voor overweldigend succes in naamsbekendheid gezorgd. Dit heeft er toe geleid dat wij klaar zijn om de volgende stap met Hublot te zetten. Momenteel kijken wij naar verschillende locaties in Amsterdam voor een monobrand Hublot winkel. We kijken uit naar de aankomende drie jaar en heffen trots het glas met Ajax!”

Directeur van Ajax, Menno Geelen: ,, Hublot is al jaren een zeer gewaarde partner waar wij graag mee samenwerken. Wij zijn dan ook erg blij met de verlenging van het sponsorship met hen en hun exclusieve retailer Schaap en Citroen. Vol trots zullen wij daarom de komende jaren op verschillende manieren uitdragen dat Hublot onze officiële timekeeper is.”

Naast Ajax heeft Hublot ook een Official Timekeepership met Juventus, Bayern München, Chelsea en SL Benfica.

Meer op Ajax.nl
Tags

hublot timekeepership schaap ceo retailer timekeeper uefa verlenging geelen juweliers nieuwkerk sponsorcontract attractiviteit bayern bekendheid benfica chelsea eigenaar esthetiek gewaarde glas guadalupe heffen horlogemerk horloges juventus juweliershuis locaties loves luud martens merkwaarden monobrand naamsbekendheid nederland ondertekende overweldigend schalke sponsorship trotse uitdragen winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson