Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportershome keert terug in parkeergarage van ArenA

6 april 2017 17:56 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Dankzij maximale inspanningen van Ajax, de gemeente Amsterdam en de Stichting Beheer Supportershome Ajax, is overeenstemming bereikt over de komst van een nieuw Supportershome. Vanmiddag werden in de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam de benodigde handtekeningen gezet. Hierdoor kan zo spoedig mogelijk opdracht gegeven worden voor de bouw.

Alle partijen zagen in dat een plek waar supporters zowel voor als na de wedstrijd samen kunnen komen, van toegevoegde waarde is. Het nieuwe onderkomen voor supporters zal in de huidige parkeergarage van de Amsterdam ArenA, tussen ingang M en Zuid H, worden gerealiseerd. Dit is een aanzienlijk betere locatie dan de vorige. Het zal een gebruiksoppervlakte hebben van ruim 900 m2 en het streven is dat de deuren in de winterstop van volgend seizoen opengaan.

Ajax zal opdracht geven voor de bouw van het clubhuis en deze vervolgens verhuren aan de ‘Stichting Beheer Supportershome Ajax’. Deze stichting had het vorige Supportershome ook in beheer.

Meer op Ajax.nl




Tags

supportershome arena parkeergarage ambtswoning benodigde clubhuis gebruiksoppervlakte gemeente handtekeningen locatie onderkomen opengaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht