Transparent
Inloggen
Sluiten

Hans Westerhof kwaad na wanvertoning

19 april 2000 21:37 - ANP

Verslaggever: M

Hans Westerhof had na afloop van het duel FC Den Bosch - Ajax op de persconferentie geen goed woord over voor zijn spelersgroep. De interim-coach, die het enkele weken geleden overnam van Jan Wouters, vond de wanvertoning die zijn elftal woensdagavond liet zien Ajax-onwaardig. Volgens Westerhof was er geen enkele inzet en bezieling bij zijn spelers, kwam men overal te laat en was men niet alert genoeg.

De hoofdcoach had zich tijdens de wedstrijd zo zitten ergeren aan het spel van Ajax dat hij op een gegeven moment alle wisselspelers langs de zijlijn liet warmlopen als teken aan de spelers in het veld. Arveladze was een van de spelers die er van langs kreeg na het duel. 'Hij was een schaduw van een schaduw van een spits. Hij speelde als een juffertje', aldus Westerhof, wiens geloof in het behalen van de Champions-League na woensdag behoorlijk is geslinkt.

Meer op ANP
Tags

westerhof hans wanvertoning schaduw arveladze bezieling geslinkt juffertje overnam warmlopen wouters zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson