Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging en Ajax tekenen nieuwe samenwerkingsovereenkomst

24 februari 2017 13:42 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Supportersvereniging Ajax (SV Ajax) en Ajax hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. De samenwerking heeft, net als de vorige overeenkomst uit 2006, als doel de brug tussen Ajax en zijn fans verder te verstevigen. We gaan dat - meer dan voorheen - samen doen.

Belangenbehartiging blijft een belangrijke taak voor de supportersvereniging. Daniel Dekker, voorzitter van SV Ajax: “Als we in het belang van supporters een probleem zien, kaarten we dat bij Ajax aan. Zodat Ajax én de achterban daar beter van worden. Dat kan gaan over prijzen van kaartjes, vervoer naar wedstrijden of de juiste informatie voor Ajaxsupporters.”

Ajax’ algemeen directeur Edwin van der Sar is blij dat de supportersvereniging en Ajax samen blijven optrekken: “Ajax heeft behoefte aan een vereniging waar de stem van de supporter wordt gehoord. Dat is voor ons een belangrijke meerwaarde van SV Ajax als zelfstandige organisatie. Zij vertegenwoordigen met hun 92.000 leden een grote groep fans, het is belangrijk voor de club daar goed mee om te gaan en dat wordt met deze nieuwe overeenkomst benadrukt.”

Ajax draagt bij aan het beste lidmaatschap voor de Ajax-fan. Dat vraagt investeringen en inspanningen van de club. In ruil voor deze inzet en de status als ‘officiële Supportersvereniging Ajax’ betaalt SV Ajax, net als voorheen, een bijdrage. Hier tegenover staat een evenredige inspanning van de club. Bijvoorbeeld in materialen, beschikbaarheid van spelers, voorrang bij kaartverkoop, kortingsacties, samenwerking met sponsors en inzet van de mediakanalen van Ajax.

In tegenstelling tot veel andere clubs komt Ajax niet met een eigen loyaliteitskaart. Dekker: “De club geeft het vertrouwen aan supporters om zélf invulling te geven aan de verbondenheid met Ajax. We doen dat al bijna 25 jaar voor Ajax-supporters. Met deze nieuwe afspraken willen we, samen met de club, die verbondenheid waarmaken. Denk aan evenementen of activiteiten waarbij Ajacieden zo dicht mogelijk bij de club kunnen komen en iets speciaals meekrijgen van de magie van Ajax. Dat is waar we de komende jaren hard aan blijven werken.”

Meer op Ajax.nl




Tags

supportersvereniging dekker samenwerkingsovereenkomst verbondenheid ajaxsupporters belangenbehartiging beschikbaarheid brug evenredige lidmaatschap loyaliteitskaart magie materialen mediakanalen meekrijgen optrekken ruil sar sponsors vervoer voorrang waarmaken zelfstandige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht