Pasanen onderuit in Italie; Winst voor O'Brien

29 maart 2003 23:56

Verslaggever: M

Petri Pasanen heeft met Finland niet kunnen stunten in en tegen Italie in de EK-kwalificatiewedstrijd in groep 9. De Finnen gingen in Palermo met 0 - 2 onderuit. Ruim 34.000 toeschouwers zagen Christian Vieri twee keer scoren. Beide doelpunten werden voorbereid door het AS Roma duo Delvecchio en Totti. Laatstgenoemde werd man van de wedstrijd. Petri Pasanen speelde de gehele wedstrijd in de verdediging van Finland.

John O'Brien vierde zijn rentree in het elftal van de Verenigde Staten met een 2 - 0 overwinning op Venezuela in een vriendschappelijke wedstrijd. In het Seatlle Seahawks stadion zorgden achtereenvolgens Kirovski en Donovan in de tweede helft voor de doelpunten. De verdediger van Ajax tekende voor de assist van de tweede treffer van het duel. Hij maakte de 90 minuten vol.