Transparent
Inloggen
Sluiten

Derby County koopt Kinkladze

19 april 2000 13:21 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: JL

Ajax en Derby County zijn het eens geworden over een tranfer van de Georgische balkunstenaar Georgi Kinkladze. 'Kinky' speelt sinds november '99 al op huurbasis bij Derby, maar maakte daar zo'n goede indruk dat Derby besloot de optie tot koop te lichten.

Het is geen verrassend bericht, Ajax Netwerk heeft al meermalen bericht dat een overgang van de Georgi?r slechts een kwestie van tijd zou zijn.

Kinkladze kwam in de zomer van '98 als de grote aankoop naar Amsterdam, maar hij wist nimmer de hoge verwachtingen waar te maken. In de 12 wedstrijden die hij voor Ajax speelde kwam hij niet tot scoren. Aan het begin van dit seizoen werd hij door Jan Wouters zelfs uit de selectie gezet, waarna de vedette slechts met het 2e mocht meetrainen totdat Derby hem in november uit zijn lijden verloste.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

derby kinkladze county georgi balkunstenaar georgische kinky kwestie meermalen tranfer vedette verloste wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos