Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vraagt begrip voor eventuele vertraging aan Noordzijde stadion bij passeren Legia fans

23 februari 2017 12:24

Ajax neemt het donderdag in de zestiende finale van de UEFA Europa League op tegen Legia Warschau. Na de 0-0 uit de heenwedstrijd in Polen strijdt Ajax tijdens de return in een uitverkochte Amsterdam ArenA voor een plek in de volgende ronde. Ajax-fans met een ticket aan de Noordzijde van het stadion kunnen enige vertraging ondervinden vanwege de begeleiding van Legia-fans naar het bezoekersvak.

De fans van Legia Warschau worden donderdag door de politie naar het bezoekersvak in de ArenA begeleid. Ajax-fans die de ArenA via de ingangen A, B en C betreden kunnen hier enige hinder van ondervinden tijdens de instroom. Denk hierbij aan een korte wachttijd als de groep Legia-fans onder politiebegeleiding deze zijde van het stadion passeren.

Ajax en de politie vragen Ajax-fans om begrip voor deze situatie door zich niet te laten provoceren. De politie heeft tevens aangegeven streng op te treden tegen personen die de openbare orde (dreigen te) verstoren.

Uiteraard wordt door alle partijen getracht de overlast zoveel mogelijk te beperken en het wedstrijdbezoek zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.




Tags

legia arena noordzijde passeren vertraging bezoekersvak warschau begeleid begeleiding beperken betreden dreigen getracht heenwedstrijd instroom polen politiebegeleiding soepel streng uefa wachttijd wedstrijdbezoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos