Transparent
Inloggen
Sluiten

Zege voor Pienaar; Chivu en Lobont onderuit

29 maart 2003 20:00

Verslaggever: M

Steven Pienaar heeft zaterdagmiddag met het nationale elftal van Zuid-Afrika een vriendschappelijke wedstrijd tegen een b-elftal van Madagascar met 2 - 0 gewonnen. In Johannesburg scoorden Manyathela en Rabesaotra (e.d.). De Ajacied, die voldoende hersteld was van een griepje en een lichte blessure, speelde op het middenveld van Bafana Bafana. Hij stond aan de basis van de eerste treffer van de zeer saaie wedstrijd.

Christian Chivu en Bogdan Lobont gingen in Boekarest met Roemenie hard onderuit in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Denemarken. De Denen zegevierden met 2 - 5. Een kwartier voor tijd stonden beide ploegen nog op gelijke hoogte, 2 - 2. Doelpunten van Tomasson, Contra (e.d.) en Rommedahl (zijn tweede treffer) zorgden alsnog voor een ruime zege van de gasten. Lobont en Chivu speelden de gehele wedstrijd.

Meer op
Tags

chivu lobont pienaar bafana afrika boekarest bogdan contra denemarken griepje johannesburg madagascar manyathela rabesaotra roemenie rommedahl saaie tomasson zegevierden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson