Jong Ajax blijft op 1-1 steken tegen MVV

14 februari 2017 18:56

Verslaggever: -

Jong Ajax heeft de topwedstrijd in de Jupiler League tegen MVV met 1-1 gelijkgespeeld. Vlak voor rust kwam Jong Ajax op voorsprong via een afstandsschot van de in goede vorm verkerende Noussair Mazraoui. De voorsprong was meer dan verdiend nadat de ploeg in de eerste helft een enorm overwicht had tegen een verdedigend MVV. In de tweede helft ging de wedstrijd meer gelijk op en waren er kansen voor beide doelen. Halverwege de tweede helft zorgde Alessandro Ciranni van MVV vanuit een vrije trap voor de gelijkmaker. Abdelhak Nouri en Donny van de Beek speelden beiden slechts 45 minuten met het oog op hun trip met de A-selectie naar Warschau. Matthijs de Ligt maakte zijn rentree en speelde de volledige wedstrijd. Jong Ajax blijft tweede op de ranglijst na het gelijkspel, maar ziet de achterstand op koploper VVV-Venlo oplopen naar zes punten. Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik (53', Savastano), De Ligt, Bergsma, Dankerlui; Eiting, De Jong, Nouri (46', Van de Beek); Cerny, Cassierra, Mazraoui

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox.Volg verder @ajaxnetwerk via twitter. NB: Het uitwisselen van illegale streams is strafbaar en kan Ajax Netwerk grote problemen opleveren. We kunnen dit dan ook niet toestaan.