Transparent
Inloggen
Sluiten

Roerige transfermarkt komt ten einde

1 februari 2017 00:00

Verslaggever: -

Zojuist is de transfermarkt officieel gesloten. Daarmee komt een voor Ajax roerige periode ten einde. Het was een lucratieve transferperiode met verkopen van Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Anwar El Ghazi. Daarnaast ging Mitchell Dijks van de loonlijst en maakte het een einde aan de forse huursom voor Tim Krul. Peter Bosz selecteerde daarmee nadrukkelijk door en liet spelers die niet in zijn toekomstvisie pasten gaan.

Zelf slaagde Ajax er uiteindelijk op de laatste dag van de transfermarkt in om de zo vurig gewenste buitenspeler David Neres, nummer één op het verlanglijstje, voor een bedrag van 12 miljoen euro (dat met bonussen kan oplopen tot 15 miljoen) binnen te halen.




Tags

roerige bazoer bosz dijks ghazi gudelj huursom krul loonlijst nemanja neres pasten riechedly selecteerde slaagde tim toekomstvisie verlanglijstje vurig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht