Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'Kans op halve finale is aanwezig'

21 maart 2003 14:38

Verslaggever: M

Ronald Koeman toonde zich in een eerste reactie na de loting van de kwartfinale van de Champions League, dat Ajax aan het Italiaanse AC Milan koppelde, licht teleurgesteld. De coach van de Amsterdammers stak niet onder stoelen of banken dat hij liever Barcelona of Manchester United als tegenstander had gezien. 'AC Milan is een fantastische club met dito spelers, zoals Rivaldo en Rui Costa. Al had ik graag een ander team gehad, omdat je tegen Engelse en Spaanse clubs beter aan voetballen toekomt.

De Zaandammer vond het opvallend dat er geen ontmoeting uit de kokers kwam tussen twee Italiaanse en/of twee Spaanse clubs. De kans daarop was namelijk zeer groot met 3 Italiaanse en 3 Spaanse clubs. Over eventuele opzet wilde hij logischerwijs niet spreken. 'Na Internazionale en AS Roma nu opnieuw een Italiaanse tegenstander, hopelijk weer met een goed resultaat. De kansen daarop zijn zeker aanwezig. We hoeven voor niemand bang te zijn. In de tweede ronde hebben we niet verloren en met 0 - 0 thuis en 1 - 1 uit ben je ook door'.

Meer op




Tags

koeman milan barcelona costa dito internazionale kokers koppelde ontmoeting rivaldo roma rui toekomt zaandammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht