Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: 'Ajax overweegt miljoenenbod op Everton Felipe'

29 december 2016 20:24 - Superesportes

Verslaggever: -

Ajax zou belangstelling hebben voor de Braziliaan Everton Felipe. Dat claimt althans diens zaakwaarnemer tegenover het Braziliaanse Superesportes. Een concreet bod ligt er nog niet. 'De leiding van Ajax komt volgende week bij elkaar om te bepalen of ze een bod gaan uitbrengen op de speler.' Volgens Superesportes zou het om een bedrag van 8 miljoen euro gaan. 'Dat zou het bedrag zijn wat ze zouden kunnen betalen, maar de contractuele afkoopsom ligt veel hoger,' aldus de zaakwaarnemer. Ook clubs uit Duitsland en Portugal zouden de Braziliaan volgen.

De 19-jarige middenvelder/buitenspeler van Sport Club do Recife is een van de revelaties van de Braziliaanse competitie. Hij maakt nu deel uit van Brazilië onder 20 dat in januari om het Zuid-Amerikaans kampioenschap zal gaan spelen.

Meer op Superesportes




Tags

everton felipe braziliaan miljoenenbod superesportes duitsland portugal recife revelaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal