Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerderheid Ajax-fans hoopt op Barcelona'

21 maart 2003 09:42

Verslaggever: M

Barcelona blijkt niet alleen voor Ronald Koeman de meest gewenste tegenstander in de kwartfinale van de Champions League te zijn. Een zeer groot deel van de Ajax-supporters blijkt ook een voorkeur te hebben voor een confrontatie met de Spaanse topclub. Dat blijkt uit een tussenstand van de Ajax Poll op deze site. Bijna tweederde (64,6%) van de fans ziet een ontmoeting met de oud-Ajacieden Kluivert, Reiziger en Overmars wel zitten. 28,6% prefereert een trip naar Old Trafford (Manchester United), dat tevens toneel is van de Champions League finale. Weinigen (6,7%) hebben trek in een duel tegen AC Milan.

Wie wil jij als tegenstander in de kwartfinale van de CL? Breng ook jouw stem uit en/of discussieer mee op de Ajax Forums over de loting.

Meer op




Tags

barcelona confrontatie discussieer kluivert koeman milan old ontmoeting overmars poll prefereert reiziger toneel trafford tweederde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht