Transparent
Inloggen
Sluiten

CBV gaat toewijzing titel 'beste jeugdopleiding van het jaar' veranderen

8 december 2016 18:44

Verslaggever: -

Gerard Marsman, directeur van de Coaches Betaald Voetbal, laat tegenover Voetbal International weten dat de manier van toewijzing voor de titel van beste jeugdopleiding van het jaar veranderd gaat worden. De laatste keer dat Ajax de prijs kreeg dateert alweer van tien jaar geleden. Hoofd Opleidingen in Nederland brengen voor de verkiezing hun stem uit. Ajax en PSV zouden steeds naast de prijs grijpen, omdat de Hoofd Opleidingen niet blij zijn dat deze ploegen de beste talenten weghalen bij de andere clubs.

Volgens Marsman zal er aan het eind van het seizoen bij de volgende verkiezing meer gebruik worden gemaakt van een jury en de academies bezocht worden voor een beoordeling. Daarbij zal de procedure voor de bepaling van de winnaar openbaar worden gemaakt.




Tags

titel toewijzing cbv marsman academies bepaling gerard nederland openbaar procedure weghalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht