Transparent
Inloggen
Sluiten

Dolberg nu ook in top klassementen Voetballer van het Jaar

21 november 2016 19:42

Verslaggever: -

Na zijn goede prestatie en drie doelpunten tegen NEC is Kasper Dolberg niet alleen medekoploper in de eredivisie maar heeft hij zich ook in de top van de diverse klassementen voor Voetballer van het Jaar gevestigd.

Van De Telegraaf kreeg hij maar liefst een 9. Hij staat daarmee nu gedeeld eerste, samen met Karim El Ahmadi en Stijn Schaars. Davinson Sanchez en Dirk Kuyt volgen op een gedeelde vierde plaats. Hakim Ziyech staat momenteel zesde.

In het klassement van het Algemeen Dagblad staat hij op de derde plaats, vlak achter nummer 1 Karim El Ahmadi en nummer 2 Stijn Schaars. Sanchez is bij het AD de eerstvolgende Ajacied op de zeventiende plaats.




Tags

dolberg klassementen ahmadi karim sanchez stijn davinson eredivisie kasper klassement kuyt medekoploper telegraaf ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid